torsdag 21 februari 2013

Halloween

The Midnight duel

Idag var första dagen på mitt sportlov. Vaknade vid nio och satt sedan mest och latade mig och klinkade lite på pianot. Ni vet, sådär som man gör när man inte vet vad man ska göra. Senare drog jag och min syster oss mot lite mer söderkvarter. Götgatsbacken blev dagens centrum, hittade lite trevliga tröjor och ett par örhängen. Sen träffade jag Agnes och gick på pianot, snart kommer ju massor av intagningsprov. Ikväll blir det dans. Känns lite som en perfekt första-dag-på-lovet-dag. 

tisdag 19 februari 2013

The Potions master

Lillasyster

Vargar från Järvzoo

Idag var det filmvisning på skolan. Ett projekt vi arbetat med i ungefär 50 timmar. Det kändes bra ändå. Liksom inte sådär pinsamt som vanligt. Bara roligt. Livet rullar på. Imorgon blir det en otroligt chill dag, och sen kommer ett efterlängtat lov.

(För er som inte märkt det så har alla inlägg Harry Potter-kapitel rubriker... Kommer inte funka i längden men vi kör på tills vidare)

söndag 10 februari 2013

The Sorting Hat

The Journey from Platform Nine and Three Quarters

(Bild från mitt besök uppe i Hälsingland)
En hög med läxor ligger på mitt skrivbord, jag måste välja gymnasium, göra intagningsprover, träffa vänner, träna, vara i skolan. Det känns lite som att marken rasar under mina fötter då och då. Och som grädde på kladdkakan har jag jobbat med Etik och moral hela dagen, och nu har jag i princip dåligt samvete över hela mitt liv. Åh, ta mig tillbaka till dagis.

Nu ska jag lyssna lite på Krunegård och sen läsa Harry Potter. För bättre går det inte att sluta en jobbig vecka.

lördag 9 februari 2013

torsdag 7 februari 2013

The Keeper of the Keys

Imorgon är det nationella prov i svenska. Igen. Jag vill bara skrika "Men hallå! Vi är bara 15 år". Utöver dessa, hemska, prov så har jag en hel hög med inlämningsuppgifter jag inte har gjort. Och jag får inte glömma filmen jag ska ha premiär på om en dryg vecka.

Vi har knappt börjat

The Letters from No One

Jag tror att det var för en månad sedan jag hittade Hudson Taylor. Åh, den underbara gitarren med den underbara rösten. Bara genom att lyssna på de enkla tonerna blir jag glad. Och det är inte direkt ett minus att de har ascool stil också.

tisdag 5 februari 2013

måndag 4 februari 2013

The boy who lived

Jag vill bara slå till slasket utanför mitt fönster. Det verkar som att sommaren inte ville komma denna gång heller. Berglins brukar ofta sätta finger på mina vardagskänslor och den här slår mitt i prick för dagen. 

Jag sitter och minns sommaren med Scala and the rocks, och saknar min vän Jenny. Hoppas våren kommer. Snart.

Horrokrux